Friday, April 3, 2009

Ik heb je in de laatste posts van alles verteld over de Mangosteen. Ik heb je vele mogelijke voordelen laten zien die zich in de Mangosteen bevinden, inclusief de Xanthonen en andere ingredienten. Hopelijk ben je zelf nog in staat geweest gedegen onderzoek te doen naar het wetenschappelijke bewijs dat er bestaat over de ingredienten van de Mangosteensap.

In de laatste 2 posts heb ik je verteld wat mijn nummer 1 mangosteen produkt is - Xango fruitsap, en ik heb je ook een beetje verteld hoe je geld kan verdienen door andere mensen over Xango te vertellen.

Het enige wat er nu nog over blijft is dat je het probeert en voor jezelf de balans opmaakt. Als je niet volledig tevreden bent dan heb je van Xango een 30 dagen niet goed geld terug garantie op je volledige aankoop (behalve op de verzendkosten). Je loopt dus geen tot heel weinig risico. Bedenk eens 30 dagen niet goed geld terug garantie op een vruchtensap. Dan moet je toch wel zeker van jezelf zijn!

Heb je nog steeds vragen?

Heel veel mensen zijn tegenwoordig erg skeptisch. Weet je dat is goed! Je moet natuurlijk wel de balans weten te vinden tussen skeptisch zijn en de wil hebben om te leren. Dus zorg ervoor dat je niet te skeptisch bent zodat je niet meer in staat bent een weloverwogen besluit te nemen.

Voel je niet bezwaard me te bellen of mijn website te bezoeken. Soms kan je beter gewoon de telefoon pakken en te bellen om te kijken of er nog iets nieuws te melden is. Ik vind het geweldig om je op de hoogte te houden!

Laat me met jou delen...
hoe de Xango business voor jou een inkomen kan betekenen.
hoe het MyJetstream systeem jou daarbij kan helpen.

In de eerste 4 jaar van het bestaan werd Xango geintroduceerd bij meer dan 8 MILJOEN mensen. Nu heeft het meer dan 500.000 distributeurs. Xango is op weg om een van de snelst groeiende bedrijven te worden die een verkoop realiseert van 1 MILJARD dollar. Dit soort fenomenale bedragen bereik je niet als je produkt niet werkt!

Vanaf de oprichting heeft Xango zich gecommitteerd aan het goede doel. Van iedere dollar omzet gaat er 7% direct naar de organisatie Operation Kids. Deze organisatie is een soort paraplu die meerdere waardevolle goede doelen herbergt. Het is fijn te weten dat onze inspanning ook heel veel kinderen helpt.

Mensen met weinig of geen Netwerk Marketing ervaring zijn in staat om een aanzienlijk inkomen te verdienen in een wereld die tot nu toe door de grote jongens werd gedomineerd. Xango is een zakelijke mogelijkheid die het mensen van alle dag mogelijk maakt succes te hebben in Netwerk Marketing.

Waarheen leidt de weg nu?

Ik stel voor....

Doe zelf online wat onderzoek naar het fruit mangosteen. Een van de betere plaatsen om te zoeken is PubMed.gov met als keywords: "Xanthones" "garcinia mangostana". Hier zijn alle wetenschappelijke onderzoeken ondergebracht.

Neem contact met me op! Bel me of stuur me een lijstje met al je vragen. Ik zal mijn best doen ze tot genoegdoening te antwoorden.

Probeer de Juice! Bestel je eerste doos zodat je zelf de Xango sap kunt beoordelen. (bezoek de website voor je bestelling: MyXango)

De posten die ik hier heb achtergelaten, de website en het gehele marketing systeem zijn een onderdeel van de manier waarop wij werken. Dus als je het produkt wilt proberen, je voor jezelf een extra inkomen wilt creeren van een paar 100 euro per maand of als je werkelijk een levensverandering wilt bereiken met een full-time Xango inkomen..... wij hebben het gereedschap en het team om jou te helpen succes te hebben.

Zo, laat dit niet aan je neus voorbij gaan. Je hebt hier echt de kans een verschil te maken in het leven van mensen. Xango is niet zomaar een voedingssupplement wat je zo van het schap in de supermarkt kunt pakken. Het smaakt geweldig en het doet wat men zegt en schrijft! En wij zijn onderdeel van het bedrijf dat iedereen in kontakt brengt met dit produkt - XanGo! Over 5 jaar kent iedereen de Mangosteen Xango!

Je kent vast en zeker iemand om wie je geeft die voordeel zou hebben bij de XanGo fruitsap!

Zorgt dat je het niet mist! Wees erbij!

Ik kijk er naar uit van je te horen!

Yvonne Immerzeel
+31-6-52328269

Mangosteensworld

Mailen mag ook: info@mangosteensworld.com


Bron: GoMangosteen