Wednesday, December 31, 2008

BRANDWONDEN? Xango!





Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Deze meneer op de foto had een bedrijfsongeval waarbij zijn gezicht en ook zijn hand aanzienlijke brandwonden hebben opgelopen. Zijn hand heeft hij behandeld zoals ze dat aangaven in het ziekenhuis en zijn gezicht heeft hij bedekt met katoenen doekjes gedrenkt in Xango, de mangosteensap. Zoals je op de foto kunt zien is zijn gezicht na 9 dagen zo goed als geheeld. Zijn hand daarentegen ziet er nog niet uit. Waarom deze foto's?

Het begon met een kopje thee....... Kokend water!

Wie kent het niet? Lekker een kopje thee zetten en dan met het opgieten van het water je hand verbranden omdat je eigenlijk niet uitkijkt.

Graag deel ik met jullie het volgende. Mijn dochter, Femke, 8 jaar, wilde graag een kopje thee en dat zet ze wel vaker dus daar keek ik niet van op. Ze gaf aan de ze kokend water over haar hand had geknoeid en dat dat heel erg veel pijn deed. Niet zo gek natuurlijk. Ik zei, onder het koude water, dat had ze al gedaan (10 seconden ofzo!). Ik keek naar haar hand en ik schrok want het was enorm dik, rood en opgezwollen.

Ik liep naar boven om Calendulan te halen, althans dat was de bedoeling, totdat ik halverwege de trap dacht aan de foto's en verhalen die ik gelezen had over brandwonden en het nut van de Mangosteensap. Dus in plaats van Calendulan kwam ik beneden met van die D-Make Up reinigingswatjes. Naar de koelkast en de fles Xango gepakt, de watten gedrenkt in Xango en op Femke haar hand gelegd. Dat was lekker koel. Dat hebben we 3 keer herhaald en toen was het bedtijd. Ze had er geen pijn aan, dus dat was mooi.

De volgende dag vroeg ik haar meteen naar haar hand en er was geen brandwond te zien en de zwelling was helemaal afgenomen. Ik ben echt helemaal verbaasd. Brandwonden en blaren zijn enorm pijnlijk en kokend water zorgt echt voor beide. Ik spreek uit ervaring.

Ik en mijn gezin waren al enthousiast over Xango maar hierdoor ben ik nog meer overtuigd van de werking. Ik geloof dat ik ook wel 10 keer tegen mijn man gezegd heb hoe verbaasd ik ben en niet te vergeten hoe geweldig ik dit vind.

Mijn motto: IEDEREEN AAN DE XANGO!

Wil je weten waar het nog meer goed voor is? Vraag het gratis Eboekje aan of stuur een mailtje met je vraag!

Heb je ook wat meegemaakt? Deel je ervaring!

Groetjes,

Yvonne Immerzeel
+31-6-52328269

MyMangosteen