Friday, January 16, 2009

Xango, DE Mangosteensap! Ben Je Er Klaar Voor Om Het Te Proberen?





Ik heb je in de laatste posts van alles verteld over de Mangosteen. Ik heb je vele mogelijke voordelen laten zien die zich in de Mangosteen bevinden, inclusief de Xanthonen en andere ingredienten. Hopelijk ben je zelf nog in staat geweest gedegen onderzoek te doen naar het wetenschappelijke bewijs dat er bestaat over de ingredienten van de Mangosteensap.

Zelfs Oprah Winfrey heeft al verschillende uitzendingen besteed aan het fenomeen Mangosteen.

In de laatste 2 posts heb ik je verteld wat mijn nummer 1 mangosteen produkt is - Xango fruitsap, en ik heb je ook een beetje verteld hoe je geld kan verdienen door andere mensen over Xango te vertellen.

Het enige wat er nu nog over blijft is dat je het probeert en voor jezelf de balans opmaakt. Als je niet volledig tevreden bent dan heb je van Xango een 30 dagen niet goed geld terug garantie op je volledige aankoop (behalve op de verzendkosten). Je loopt dus geen tot heel weinig risico. Bedenk eens 30 dagen niet goed geld terug garantie op een vruchtensap. Dan moet je toch wel zeker van jezelf zijn!

Heb je nog steeds vragen?

Heel veel mensen zijn tegenwoordig erg skeptisch. Weet je dat is goed! Je moet natuurlijk wel de balans weten te vinden tussen skeptisch zijn en de wil hebben om te leren. Dus zorg ervoor dat je niet te skeptisch bent zodat je niet meer in staat bent een weloverwogen besluit te nemen.

Voel je niet bezwaard me te bellen of mijn website te bezoeken. Soms kan je beter gewoon de telefoon pakken en te bellen om te kijken of er nog iets nieuws te melden is. Ik vind het geweldig om je op de hoogte te houden!

Laat me met jou delen...
hoe de Xango business voor jou een inkomen kan betekenen.
hoe het MyMangosteen systeem jou daarbij kan helpen.

In de eerste 4 jaar van het bestaan werd Xango geintroduceerd bij meer dan 8 MILJOEN mensen. Nu heeft het meer dan 500.000 distributeurs. Xango is op weg om een van de snelst groeiende bedrijven te worden die een verkoop realiseert van 1 MILJARD dollar. Dit soort fenomenale bedragen bereik je niet als je produkt niet werkt!

Vanaf de oprichting heeft Xango zich gecommitteerd aan het goede doel. Van iedere dollar omzet gaat er 7% direct naar de organisatie Operation Kids. Deze organisatie is een soort paraplu die meerdere waardevolle goede doelen herbergt. Het is fijn te weten dat onze inspanning ook heel veel kinderen helpt.

Mensen met weinig of geen Netwerk Marketing ervaring zijn in staat om een aanzienlijk inkomen te verdienen in een wereld die tot nu toe door de grote jongens werd gedomineerd. Xango is een zakelijke mogelijkheid die het mensen van alle dag mogelijk maakt succes te hebben in Netwerk Marketing.

Waarheen leidt de weg nu?

Ik stel voor....

Doe zelf online wat onderzoek naar het fruit mangosteen. Een van de betere plaatsen om te zoeken is PubMed.gov met als keywords: "Xanthones" "garcinia mangostana". Hier zijn alle wetenschappelijke onderzoeken ondergebracht.

Neem contact met me op! Bel me of stuur me een lijstje met al je vragen. Ik zal mijn best doen ze tot genoegdoening te antwoorden.

Probeer de Juice! Bestel je eerste doos zodat je zelf de Xango sap kunt beoordelen. (bezoek de website voor je bestelling: http://fembra.mymangosteen.com)

Alle posts die ik hier heb achtergelaten, de website en het gehele marketing systeem zijn een onderdeel van de manier waarop wij werken. Dus als je het produkt wilt proberen, je voor jezelf een extra inkomen wilt creeren van een paar 100 euro per maand of als je werkelijk een levensverandering wilt bereiken met een full-time Xango inkomen..... wij hebben het gereedschap en het team om jou te helpen succes te hebben.

Zo, laat dit niet aan je neus voorbij gaan. Je hebt hier echt de kans een verschil te maken in het leven van mensen. Xango is niet zomaar een voedingssupplement wat je zo van het schap in de supermarkt kunt pakken. Het smaakt geweldig en het doet wat men zegt en schrijft! En wij zijn onderdeel van het bedrijf dat iedereen in kontakt brengt met dit produkt - XanGo! Over 5 jaar kent iedereen de Mangosteen Xango!

Je kent vast en zeker iemand om wie je geeft die voordeel zou hebben bij de XanGo fruitsap!

Zorgt dat je het niet mist! Wees erbij!

Ik kijk er naar uit van je te horen!

Yvonne Immerzeel
+31-6-52328269

http://fembra.mymangosteen.com
fembraswereld@gmail.com

Bron: GoMangosteen

Monday, January 12, 2009

Enthousiast Over Xango? Wordt Distributeur!



Niet alleen geeft Xango ons de kans om het geweldige nieuws van de Mangosteensap te delen, maar Xango heeft ook nog eens een systeem gecreeerd waardoor je een extra inkomsten kan verdienen door alleen maar de Mangosteensap te delen met anderen. Dit kan oplopen tot een volledige carriere of een lekker extra centje erbij. Parttime of fulltime inspanning. Dat kan je allemaal zelf bepalen.

Iedereen die door jou persoonlijke aanbeveling de Xango Juice koopt en probeert zorgt ervoor dat jij daardoor een commissie ontvangt voor zolang als iemand klant blijft.

"Is dit zo'n pyramide systeem?" Dit is een van de eerst vragen die men krijgt als men hoort over dit succesvolle netwerk marketing bedrijf Xango.

Is Netwerk Marketing echt legaal?

Nadat meetbaar is gesteld dat zakelijk Amerika heel snel de methodes en strategieen van Netwerk marketing (directe verkoop) omarmt, is het cruciaal dat mensen het verschil herkennen tussen een legale marketing strategie. Deze wordt gebruikt door bedrijven die legitieme produkten op de markt zetten. Dat in tegegstelling tot illegale pyramide verkopen die onschuldige mensen bedriegen.

Ik weet zeker dat een ieder van ons wel eens gehoord heeft van, "Oh, een van die pyramide dingen." Je kan niet verder van de waarheid verwijderd zijn dan dat voor wat betreft Xango!

Om een quote aan te halen van een Amerikaanse overheidswebsite (Afdeling van Consumenten beveiliging):

"Multi-Level marketing bedrijven verschillen van pyramides omdat het meestal legitieme zakelijke mogelijkheden zijn. De verkoop van legitieme produkten is wat multi-level marketing operaties onderscheidt van pyramides. Pyramides willen geld van jou afhandig maken en zitten niet te wachten op produkten verkoop."

Hier het verschil:

Pyramides:

- commissie betaling gebaseerd op werving
- weinig of geen verkopen aan klanten
- hoge start kosten
- de kans te blijven zitten met een boel onverkoopbare produkten
- ze verdienen geld door jou

Multi Level Marketing:

- commissie betaling gebaseerd op verkoop van produkte
- verkoop van legitieme produkten aan vastgestelde markten
- over het algemeen lage start kosten
- kopen onverkochte goederen terug in het geval je besluit te stoppen met de zaak
- ze verdienen geld met jou

Het is geweldig te weten dat Xango aan iedere eis voldoet en dus een volwaardig legitiem marketing bedrijf is.

Om het nog beter te maken is het zo dat onze voorzitter, Gary Hollister, de vorige voorzitter was van de Overkoepelende Organisatie Directe Verkoop. En deze organisatie staat voor de normen en waarden waarmee deze bedrijven hun produkten in de markt zetten.

Ieder lid van het Corperate Team is in het verleden of zelf een top distributeur geweest en/ of heeft in het top managemant gezeten van GROTE Netwerk marketing bedrijven met een omzet van honderden millioenen dollars per jaar. Dit management team leidt Xango naar een plek waar ze zelf al geweest zijn. DE TOP!

Dit bedrijf staat voor iets groots. Het economische klimaat en ook de verandering die plaats vindt om vanuit huis te gaan werken is werkelijk de kans van je leven om op deze manier met een bedrijf te gaan werken dat over een tijdje een gevestigde naam is.

Als je de visie nog niet hebt dan weet ik niet wat ik je nog meer moet vertellen. Je hebt de informatie over de opmerkelijke mangosteen gelezen, je hebt het bewijs dat de grote jongens van het bedrijf precies weten waar ze mee bezig zijn, we hebben een website systeem en alle middelen die jij nodig hebt om je Xango business een succes te maken. Nu aan jou de keuze om de volgende stap te zetten.

Wie bepaalt hoe jouw toekomst eruit ziet?

Wat zou je doen met een extra 500 euro per maand? Wat zou je doen met een extra 5.000euro per maand? Droom groot of droom klein. Het punt is dat Xango voor jou het middel kan zijn om je dromen waar te maken.

Xango wordt een gevestigde naam en in waarschijnlijk 5 jaar hebben we 3 soorten mensen:

1) Degene die het met Xango maakte!
2) Degene die zagen hoe Xango het maakte.
3) Degene die zich afvragen wat is er in vredesnaam gebeurd?

Het derde type kan je al niet meer worden dus............... Wil je het zelf gaan maken of wil je toeschouwer zijn?

Waarom volg je het voorbeeld niet? Groot dromen, hard werken en volledig in controle zijn over je eigen toekomst!

Zorg dat je deze mogelijkheid niet aan je neus voorbij laat gaan!

Yvonne Immerzeel

Bron: GoMangosteen