Thursday, January 8, 2009

Kies De Beste Mangosteensap!




De Beste Mangosteen Juice Kiezen!

Soms zijn er dingen die voorbijkomen zonder dat je het in de gaten hebt of dat ze ontdekt worden. Tot op een dag en dan wordt de wereld wakker geschud en plotseling is het overal.

Dit fenomeen begint zich op dit moment voor te doen met de Mangosteen. Ondanks dat het al eeuwenlang gebruikt wordt in de tradionele geneeskunde, is pas onlangs dit geweldige fruit in de belangstelling komen te staan. Nu is men zich er terdege van bewust en ook de kennis neemt snel toe.

Als een nieuwe ontdekking zoals de Mangosteen so populair begint te worden dan is het onontkoombaar dat er vele bedrijven en produkten verschijnen die aan de vraag willen voldoen. Dat is de reden dat Go Mangosteen met u wil delen wat zij denken dat de Nummer 1 Keuze voor een Mangosteen Produkt is:


XANGO® Juice is de #1 Keuze!

Dit zijn de redenen waarom wij dit op zichzelf staande Mangosteen produkt verkiezen boven andere produkten die in de markt verkrijgbaar zijn:

Mangosteen juice Leader
Bevat de GEHELE VRUCHT
Wereldwijde sourcing partner (voor kwaliteit ingredienten)
Hoogste Produktie & Kwaliteitscontrole Maatstaven
Nu met 4 jaar bewezen diensten

My Mangosteen


#1 - Mangosteen Juice Leader

Voordat een ieder produkt, zoals de Mangosteen, enorm in de belangstelling komt te staan, moet er iemand als eerste zijn en die "eerste" was Xango Juice.

XanGo® Juice werd in de markt geintroduceerd november 2002. Rond die tijd was de Mangosteen nog relatief onbekend. Sinds het lanceren van dat produkt, meer dan 9 miljoen mensen zijn bekend geraakt met Xango Juice en meer dan 1.000.000 mensen zijn officiele wholesale klanten. Wij geloven, doordat Xango eerst was, er een enorme Mangosteen bekendheid gecreeerd is.

My Mangosteen


#2 - De Totale Vrucht

Als men medicijnen maakt dan onderzoeken farmaceutische bedrijven substanties om te zien welke de actieve ingredienten zijn. Dan halen ze dat ingredient eruit en maken ze het medicijn met dat exacte ingredient. Zoals we weten kan dat een erg nuttig proces zijn. Alhoewel, soms is er geen ingredient alleen maar een combinatie die erg krachtig en goed blijkt te zijn. Dat heet een SYNERGY.

Als je de gehele vrucht gebruikt dan verander je niks aan het geheel of aan de compositie. Een extract moet door en door getest worden want de concentratie van een bepaald element kan gevaarlijke bijwerkingen hebben. Daarentegen heb je dat probleem niet met de gehele vrucht want je behoud zijn natuurlijke balans in tact.

XanGo® Juice bevat de gehele Mangosteen vrucht- het vruchtvlees, steel, en schil. Normaal gezien is de schil van de Mangosteen enormm bitter, maar het fruit zijn heerlijke smaak zorgt ervoor dat die bittere smaak afgebroken wordt. Doordat je de gehele vrucht in sapvorm gebruikt betekend dit dat je zo dicht mogelijk bij de natuur gebleven bent.

Als laatste en meest belangrijke zijn de vele Xanthonen die zich bevinden in de Mangosteen. Deze zitten nog steeds in de uiteindelijke Xango sap en zijn ook gewoon werkzaam. Wat zou ook het nut hebben van een Mangosteen Produkt waar zijn belangrijkste ingredient niet meer werkzaam zou zijn. En dat is waarom Xango Juice de beste in zijn soort is en dus ook de beste keus!

My Mangosteen


#3 - Worldwide sourcing partner

Als je goed eten wilt eten dan weet iedereen dat je moet beginnen met goede ingredienten! Ooit gehoord van de termen: "Catch of the day" of van restaurants zoals "Baja Fresh" & "Fresh Choice"? Dat is omdat we weten dat de beste ingredienten het beste eten maken.

Voordat Xango zijn eerste fles verscheepte, zijn de oprichters relaties aangegaan met de beste wereldwijde Sourcing bedrijven. Deze contacten geven hun doorlopend toegang tot de top kwaliteit ingredienten van de beste Mangosteen locaties wereldwijd.

In plaats van 10 jaar moeten wachten totdat de zelf aangelegde Mangosteen Groves klaar waren, had Xango gelijk toegang tot de hoogste kwaliteit Mangosteen van de beste locaties in de gehele wereld.

My Mangosteen


#4 - Hoogste Produktie en Kwaliteit Controle

Om te beginnen is het zeer zeker belangrijk om kwalitatieve goede ingredienten te hebben, maar als je dat niet kunt combineren met een hoge kwaliteit in produktie dan kan je nog steeds eindigen met een slecht produkt. Ook hier weer zien we de wijsheid en kennis van de Xango oprichters. Zij hebben zich een strategische plaats toe geeigend in Global Partnership.

The produktie faciliteiten voldoen aan of overtreffen de gestelde eisen bij niet EEN certificering maar bij de DRIE belangrijkste certificeringen in de wereld: ISO, FPA en AIB.

De kwaliteit van de voorzieningen/ faciliteiten zijn geweldig! Iedere van deze 3 Certificaten is een veer in de hoed van de produktie faciliteit, maar om alle 3 te krijgen met hoge cijfers dat is erg indrukwekkend.

Maar waar het uiteindelijke om gaat is hoe staat het uiteindelijke produkt tegenover het de originele bron? Met andere woorden, zitten er in de Xango Juice nog steeds dezelfde ingredienten als er in de rauwe Mangosteen zouden zitten?

En zoals je al zou verwachten met de Xango Juice dat is zeer zeker waar!!

Vergeet niet hoe belangrijk dit is: Na testen blijkt dat dezelfde Xanthonen die gevonden waren in de rauwe Mangosteen nog steeds aanwezig en actief zijn in de XANGO JUICE. En om die reden alleen kunnen we Xango Juice van harte aanbevelen.

My Mangosteen


#5 - Ruim 4 jaar in gebruik

Indien je je nog steeds afvraagt of je de Mangosteen sap wilt gaan proberen, ondanks alle informatie die we je hebben gegeven, dan bedenk dit........ Xango Sap is nu al meer dan 4 in gebruik. Er zijn meer dan 1.000.000 mensen die officieel als Xango leden geregistreerd staan (hoofdzakelijk maandelijke gebruikers en afnemers). Dat is een enorme hoeveelheid mensen die Xango testen of getest hebben. Net zoals je wil!

Xango Juice bestaat uit voedingsmiddelen (fruit en sap) en geen medicijnen. Je hebt niet dezelfde testen nodig die medicijnen wel nodig hebben, omdat het gewoonweg geen risico's bevat. In de afgelopen 4 jaar dat men intensief de Xango Juice heeft gedronken is de veiligheid en de werkzaamheid van Xango Sap meer dan eens bewezen. Er bestaat geen twijfel over Xango!

Groetjes,

Yvonne Immerzeel

http://fembra.mymangosteen.com

ISO: International Organization for Standardization, responsible for the ISO 9000, ISO 14000, ISO 27000, ISO 22000 and other international management standards.

AIB: AIB International is committed to protecting the safety of the food supply chain worldwide and providing high value technical programs

Sunday, January 4, 2009

Ingredienten in de Mangosteen en Wetenschappelijk Onderzoek!


Erg interessant nieuws over de mangosteen.

Een van de belangrijkste mangosteen onderzoekers (Professor Nakatani uit Japan)heeft onlangs een baan geaccepteerd bij Pfizer Inc. (www.pfizer.com en ook www.pfizer.nl) Pfizer Inc. is werelds grootste pharmaceutisch bedrijf wat zelf veel aan onderzoek doet. Professor Nakatani heeft een contract moeten tekenen waarin staat dat hij niet meer praat over alles wat hij heeft ontdekt over de mangosteen en ove wat hij nog ontdekt.

Waarom zou s'werelds snelst groeiend en belangrijkst pharmaceutisch bedrijf, in Fortune Magazine (USA) op nummer 14 staand voor "Werelds Meest Bewonderd Bedrijf", zo geinteresseerd zijn in het Mangosteen fruit? Zou de mangosteen iets hebben wat zij ook graag willen?

Als je iemand bent die graag meer wil weten van het hoe of wat dan is dit bericht goed voor jou! Hier zal ik je informatie geven over hoe je een gedegen onderzoek kunt doen naar wat de mangosteen met je kan doen. Je kan gaan naar www.PubMed.gov onder andere.

Als je zelf onderzoek wilt doen dan zijn keywords die je kan gebruiken:

Xanthones
Gamma Mangostin (een van de xanthonen in Mangosteen)
Mangosteen
Garcinia Mangostana (wetenschappelijke naam)

Een link naar PubMed met keywords Mangosteen en Xanthones

Andere ingredienten in de Mangosteen:

Het onderzoek wat verricht wordt naar mangosteen en de xanthonen is overweldigend. Het mooiste is dat we ons gelukkig mogen prijzen met het feit dat de natuur ons zo'n geweldig produkt geeft.

Xanthonen zijn namelijk niet het enigste geweldige bestanddeel in de mangosteen. Er zijn nog andere ingredienten die in het bezit zijn van hun eigen voordelen. De mangosteen bevat ook nog: Vitamine C, B1, Proteine, IJzer, Calcium Vezel, Kalium, Fosfor, Natrium, Niacine en Polyphenolen, Cathechinen/ Tanninen, Flavonoïdes.

--------------------------------------------------------------------------------

Polyphenolen - Dit is een groep plantaardige chemische bestanddelen. Zij zijn op zich zelf al sterke anti oxidanten. Je hebt vast wel gehoord van Granaatappelen, Groene Thee en Extra Virgin Olijf Olie. Ook zij bezitten Polyphenolen.

--------------------------------------------------------------------------------

Flavonoïdes - Er zijn over de 5.000 natuurlijk voorkomende flavonoïdes in verschillende soorten planten. Heel vaak komen de voordelen van plantaardig voedsel van de flavonoïdes in plaats van andere bekende voedingsmiddelen.

--------------------------------------------------------------------------------

Catechins - Deze worden doorgaans geassocieerd met flavonoïdes.

--------------------------------------------------------------------------------


Hopelijk heb je genoeg gekregen om te onderzoeken. Als je het leuk vind zou ik zeker doen. Ik hoor graag wat je gevonden hebt.

Yvonne Immerzeel
+31-6-52328269

Meer Info Op MyMangosteen

Bron: GoMangosteen