Tuesday, February 3, 2009

De Veelzijdigheid van de MANGOSTEEN!


De Mangosteen:

- Het gehele fruit
- Overvloedige bron van Xanthonen (meer dan 40 verschillende soorten Xanthonen zijn er al geidentificeerd in de gehele Mangosteen)
- Heerlijk, zeer smakelijk
- Wordt al eeuwenlang gebruikt als folkloristisch medicijn/ hulpmiddel

Er zijn al vele wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de mangosteen en zijn ingredienten. En de onderzoeken gaan zelfs nu nog door. We zijn nog steeds niet klaar met de mangosteen onderzoeken en wat het allemaal kan doen.

Graag wil ik je aanraden om zelf wat onderzoek te doen en dan zal je ook zien waar we het over hebben.

Mangosteen is een vrucht oftewel voedsel!

Het is erg belangrijk te begrijpen dat als we het hebben over de mangosteen dat we het over een fruitsoort cq eten hebben. We hebben het niet over een medicijn, iets wat een chemisch gecreeerd goedje is uit een labaratorium. Medicijnen hebben hun doel, maar zij tackelen een specifieke aandoening en dat doen ze met kracht.

Als je een heel fruit eet dan eet je het zoals de natuur het gemaakt heeft. Je hoeft je niet druk te maken over bijwerkingen of medicinale wisselwerking. De bijwerkingen van sommige medicijnen zijn nog erger dan de kwaal die het behoort te behandelen! JAK!

Wat zijn de kwaliteiten van ideaal eten?

- Het zit vol met goede voedingsmiddelen
- Het is veilig, zonder bijwerkingen
- Voedzaam en erg lekker

Onderzoek verder en je zal zien dat de mangosteen aan al deze voorwaarden voldoet.

Het wordt altijd aangeraden om met je huisarts kontakt op te nemen als je een bekend medisch probleem of een allergie voor een betreffend voedingsmiddel hebt voordat je het gaat gebruiken.


Voor meer info ga naar: MyMangosteen
Yvonne Immerzeel
+31-6-52328269
fembraswereld@gmail.com

Bron: GoMangosteen